Finn din energikod

2 augusti, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Sanna Ehdin

Människans naturliga tillstånd är att må bra och känna sig glad!

Sanna Ehdin presenterar här ny spännande kunskap om det mest grundläggande av allt – vår livsenergi. För en hög energinivå är basen i allt och nyckeln till god hälsa, kraft och glädje. Sanna uppdaterar energibegreppet och visar pedagogiskt och konkret hur du gör för att höja din energinivå och öka energiflödet i kropp och själ. Då kan du snabbt vända allt till positiva processer, inklusive självkänsla och livsglädje. De energiprinciper som gäller för människor gäller även för företag, och rätt använda kan de ge både bättre resultat och starkare företag.

Föreläsningen baseras på Sanna Ehdins nya bok ”Finn din energikod” och går igenom:
• Principerna för energin
• Hur du snabbt höjer din energi
• Maten som ger dig hög energi
• Balansera hjärnan och öka kreativiteten
• Samarbeten som ger synergism

Här får du får de råd du behöver för att upprätthålla en hög energinivå, känna dig inspirerad, kreativ och levnadsglad. Det som gör livet så mycket lättare! Fakta blandas med övningar och skratt, och Sanna ger gott om praktiska exempel.

Satsa på en hög energi – få ett gott liv! Get the power you deserve!

Mer om föreläsningen i Göteborg den 25 september >>

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar