Om resan och Brandon

2 augusti, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Brandon Bays

När Brandon fick diagnosen att hon hade en tumör stor som en basketboll kastades hon in I en enastående, självrannsakande och till sist befriande läkeresa. Hon hittade ett sätt att få direktkontakt med själen, med den gränslösa potential för läkning som finns inuti oss alla. Efter bara sex och en halv vecka var tumören helt borta och hon var i perfekt skick, utan läkemedel och utan kirurgi.

”Att på naturlig väg läka ut en tumör på sex och en halv vecka innebar en genomgripande förändring för mig. Jag upptäckte en gränslös glädje och frihet som har varit mina följeslagare varje dag ända sedan dess.

Detta är den mest ovärderliga gåva jag har fått i hela mitt liv.

Sedan denna enastående resa började 1992 har det varit starkt berörande och inspirerande att se hur Resan sprider sig som en löpeld i varje land där den erbjuds. I olika delar av världen använder tiotusentals människor Resan för att upptäcka äkta frihet i sina liv. De upptäcker sina egna svar och sina djupaste sanningar. De rensar ut tidigare känslomässiga blockeringar och kroppsliga utmaningar som har hållit dem tillbaka. Och de kan äntligen läka på alla nivåer.

Vanliga människor uppnår ovanliga resultat.

Det verkar som att oavsett bakgrund, ålder, kultur eller uppväxt vet alla att det finns en enorm outnyttjad närvaro inuti oss, och i hemlighet längtar vi alla efter att få uppleva den. Det är den närvaro som är vaken när du sover om natten, som ser till att ditt hjärta slår, att dina celler bildar nya celler och att ditt hår växer.

En del av den speciella gåva som min egen läkeresa innebar var att upptäcka och bana väg för en enkel och samtidigt kraftfull metod som steg för steg öppnar vägen till den oändliga inre visdomen, en visdom som kan avslöja gamla känslomönster och minnen som lagras i våra celler, och en läkande energi som klarar av att lösa och rensa bort dessa gamla frågor så fullständigt att kroppen och hela ditt väsen kan läka naturligt.”

Resan är nu internationellt erkänd som en av de mest kraftfulla läkningsprocesser som finns, med dess förmåga att nå kroppens egen läkningsvisdom på den allra djupaste nivån av ‘källa’, eller själen.

Brandon Bays tillhör vår tids mest dynamiska och djupt innovativa lärare inom mind/body-läkning. Hon är känd för sin värme, omtanke och spontana humor. De senaste 30 åren har Brandon skaffat sig en omfattande utbildning inom alla sorters personlig utveckling och finns i framkanten av mind/body-läkning. Hennes arbete är inspirerande och stöds av Dr. Deepak Chopra, Dr. Candace Pert, John Grey, Wayne Dyer, Jane Seymour, Anthony Robbins och många andra.
Resanseminarier erbjuds i ett stort antal länder på 5 kontinenter 47 veckor varje år av Brandon själv och av de som utbildats på djupet av henne i detta arbete. Brandon och hennes team reser runt i världen för att ta med sig detta läkebudskap från London till Sydney till USA och till alla platser längs vägen.

The Journey is an invitation for you to participate in your own natural healing process by diving into the core of your being to uncover the greatness that is locked inside!

Are you ready to live your life from a place of freedom?

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar