En enda kyss

14 september, 2019 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg, Tord Sand

Vet inte hur många gånger jag lyssnat på denna slingan, men det är otaliga gånger då den berör mitt hjärtas innersta rum. 
adult-affection-beach-888894
Den väcker en känsla inom mig som påminner mig om att våga visa vem jag är och leva det fullt ut, våga berätta vad jag ser, känner och önskar få ut av livet och relationen till kärleken. 
Men det är i kyssen vi möts, det är där vi känner om lusten finns där och om den för oss vidare i känslorna till nästa inre rum av passion som får varenda cell i kroppen att bli som en varm vibrerande massa av pulserande energi som gör oss knäsvaga och benen viker sig när hela kroppen faller in i ett avslappnat tillstånd av sinnesfrid över att vi hittat hem…

 

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar