Omtanke

En sida som kommer fyllas på med omtanke och insikter i olika riktningar .

Här finns även inspirerande länkar av olika karaktär från våra kollegor och vänner.

Allt för att ge dig så mycket fri inspiration det är möjligt att finna, i samma syfte som allt annat på hemsidan vilket ska ge dig mod, kraft och styrka för att komma dig vidare i livet!

Allt gott till dig, och njut av din dag!

Team SundLivsstil

__________________________________________________________________________________

Vi ska aldrig glömma att använda vår kärleks fulla kraft, utan dela med oss av vår omtanke med att omfamna dom vi möter med kärlek.
Det finns inget mer frigörande och avväpnande än att ge någon en kram, bemöta ilska och sorg med ett vänligt ord på vägen.

Varje gång jag får in en dålig tanke som ger mig negativ energi – så väljer jag att byta ut den mot något som gör mig lycklig för det är ingen annan än jag själv som kan bestämma hur min dag ska kännas när den är som bäst!  c”,)

images (1)

__________________________________________________________________________________

Om vi talar kärleksfullt med våra barn, då kommer dom som vuxna att känna kärleksfullheten som en del av kroppspråket.

Där kramar och kärleksfullhet är något dom generöst delar med sig av, och hela deras känsloliv blir då fyllt av medmänsklig värme och omtanke.

När jag som barn fick känna mig älskad, aldrig hotad eller slagen, det var då jag lärde mig vad äkta kärlek var. Men jag förstod det först då jag fick möta den i vuxen ålder, resan dit var lång men den var verkligen värd att vänta på.
Tord c”,)

childhood

__________________________________________________________________________________

Är kärleken blind eller vore det bättre att säga att den inte vill se?

Hur kan man fortsätta att leva i ett förhållande som bryter ner ens personlighet tills man sakta förändras och blir som den man älskar?

Boken «Äntligen Fri!» bygger på Annika Widéns egna upplevelser från ett långt äktenskap. Det som i början verkade vara en himmelsk kärlek förvandlades till ett helvete.

Du kan läsa mer och beställa boken här >> http://www.litenupplaga.se/1100

Äntligen fri!

Detta är absolut årets julklappsbok, om du känner någon som lever i en trasig relation och fastnat i ett medberoende som kan vara svårt att ta sig ur.

Eller till dig själv, om du behöver en skjuts i rätt riktning från där du befinner dig just nu.

Önskar dig ett lyckligt liv – ta hand om dig därute!

________________________________________________________________________________

Begreppet Slagfärdiga;

Vi som någon gång i livet har upplevt våld i nära relation, och till stor del lagt det bakom oss, bär på en värdefull kunskap.

Vi vet vilket stöd vi hade behövt, vad vi fick som var bra och vad som saknades helt. Vi vet även hur bemötandet och attityderna behöver utvecklas när det gäller både den akuta fasen, rehabiliteringen och gentemot oss som är Slagfärdiga.

Vi har hittills oftast trätt fram en och en, i olika media, där fokus varit att lyfta våra egna berättelser, men i Slagfärdiga gör vi det tillsammans med fokus på vår gemensamma kunskap för att ta fram förslag på åtgärder för hur bemötandet och attityderna behöver utvecklas när det gäller både den akuta fasen, rehabiliteringen och gentemot oss som är Slagfärdiga.

Informationsfilm om Slagfärdiga

(En av våra webmasters (Tord Sand) är ledamot i styrelsen för Slagfärdiga, och vi i intressenätverket SundLivsstil stöttar givetvis deras verksamhet och engagemang).

________________________________________________________________________________

sourze.se  Alla har något att berätta

http://www.sourze.se/Tord_Sand_10778936_a.asp

________________________________________________________________________________

tillit.info/  Tidningen med bara glada nyheter! >>http://www.tillit.info/index.php?page=pub/details&ext_link=pub/details&id=14f9ef62c418d8

________________________________________________________________________________

kaypollak.com 

En hemsida som skänker Glädje och föreläsningar som utvecklar dig som person. I drygt 20 år har Kay Pollak föreläst för arbetslivet. Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare, och talar om kraften i det personliga mötet. Om kommunikation och om mänsklig förändring och växande. Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar,

- se problem som möjligheter

- och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar.

_____________________________________________________________________________________

R.Y.T.H.M , (Raise Yourself To Help Mankind) the human rythm is the way we communicate with energies and vibrations.

To help your next mankind, lover, children or a friend it´s all start with YOURSELF!

In this forum we are all here to help each other without limits, totally free like unconditional love are on our planet.

To be a strong individual, you can make miracles around yourself so let´s start building a human force in peace, love and happiness so YOU will be strong and powerful.

If all resources on this planet will be shared fairly, there will be enough of everything to everyone as sharing all good thoughts here will always be free!

As our thoughts how everything should be is in a free mind, it´s also free to share this between us like the freedom to share good affirmations between us that have helped you on your journey to a better insight in life.

What a lovely thought! So grateful to see you around – and share your wisdom!

_______________________________________________________________________________