Ingen steppar som jag!

2 augusti, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Lovisa Ryding

Vaknade upp med extremt mkt energi, livet lekte, min son var sprallig och glad och dessutom lyste solen ute på min balkong.

Jag ställer mig på min Technogym Step-XT och sätter igång min morgoncardio.
Läser alltid min favoritbok under tiden och då min stepmaskin inte har något ställ eller liknande har jag improviserat fram så att allt finns på min älskade följeslagare.
På ena handtaget hänger ett blomkrukeställ, som egenteligen skall sitta på balkongen, där man lägger fjärrkontrollerna. Det blir ju ett par stycken nuförtiden. Framför mig har jag ett badkarsställ där min bok är placerad istället för de egenteligen tänkta schampoflaskorna etc.
Framför pedalerna på själva maskinen har jag lagt en hög med annat material att läsa om andan skulle falla på, och nedanför mig står en fläkt.

Så medan fläkten blåser står jag, likt Carolas uppenbarelse i Fångad av en stormvind, på min trappmaskin och läser. Måste trycka på att detta är ett utomordentligt sätt att faktiskt komma ihåg vad man läser och ett ypperligt sätt att studera på.
Jag ska oxå tillägga att min son älskar att göra diverse trick ifrån maskinen, gärna samtidigt som jag tränar. Han klättrar runt den och utbrister då och då,  ”titta bara en hand”  och min puls går upp ytterligare ett antal slag. Kanske det är just därför min morgoncardio är mer effektiv än många andras.

Kram och ha en tipptopp-dag

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar