Jag vägrar dö nyfiken

2 augusti, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Babben Larsson

Jag hoppas du vill läsa min nya bok ”Jag vägrar dö nyfiken”. Den innehåller brottstycken från mitt händelserika liv blandat med betraktelser över moderna företéelser men också mer allvarliga partier när livet inte gått på räls. En rejäl titt bakom kulisserna på livet som komiker och skådespelare utlovas och många historier om hur det kan gå när man är en naiv gotlänning i den stora världen.   Ute Nu!!

Du kan köpa ett signerat ex via kontaktforumläret på sista fliken i menyn på http://www.babben.com !

Berätta vad som ska stå och vart den ska skickas. Kostar 150:-plus porto och moms = 197:-
Utdrag I:

Jan Guillou är ett bra exempel på eftermälesbevakning. Redan i ingressen avbröt han mig. Jag skulle ha sagt ”Du är en av Sveriges bäst säljande författare, du har fått Stora journalistpriset och är ett begrepp som krönikör – inte dåligt av en ung man som du!”. Jag hann till ”Du är en av Sveriges bäst säljande författare, du har fått …” innan jag avbröts av ett iskallt:
– Och vem har sålt mera menar du?


Utdrag II

Jag skulle kunna bränna ut mig på vad som helst. Det insåg jag hösten 2004. Jag satt i förstaklassvagnen – eller om det var i dressinen – i ”På Spåret”-studion i Göteborg och kunde inte för mitt liv svara på frågor jag egentligen visste svaret på. Det var som om jag saknade kontakt med min hjärna.
Om Ingvar Oldsberg hade frågat vad Sveriges största ö heter hade jag säkert inte fått fram det heller. Min medtävlare Stig Malm fick ensam dra hela lasset. Det enda jag kom ihåg var att le hela tiden. Det ser bra ut i tv.


Utdrag III

Och allt detta frågande. Vad föräldrar än ska göra med sina små barn i dag blir det tjugo frågor.
– Ska vi sätta på skorna nu? Ska vi gå in i affären och handla? Vi ska handla ganska mycket, ska vi ta en vagn?
Det är ju bara skendemokrati. Om ungen skulle säga nej på någon fråga så måste den ju ändå sätta på sig dojorna och följa med in på ICA och handla i vagn eftersom inköpslistan är lång.

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar