Simply Me

2 augusti, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Michela Castellari

En stark och svag kvinna som tycker att det är motsatserna som beskriver mig som bäst. I dem finns mina styrker och svagheter. Mamma till en underbar dotter och matte till en charmig liten hund lever jag mitt liv som varannan vecka förälder två olika liv. Det livet jag har när min dotter inte bor hos mig är dock inte det ni tror =) Det innehåller jobb och studier. Charmig, social kompetent men framförallt är det glimten i ögat och tacksamheten att vara kvinna som jag tror kännetecknar mig. Är nog en enkel människa vars största mål i livet är att bli en gammal kvinna med då som nu med det där sugna blicken på livet, att sätta mig på min vita gungstol en dag och inse att jag har levt livet fullt ut och även om saker och ting kan verka ibland tokiga så är det just dem som gör livet så mycket roligare…

Mitt liv, och det jag upplever kan du läsa om vidare i min blog genom att klicka på länken nedan>>

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar