Workshops

Ego boost

Om

Ego-Boost är ett självhjälpsprogram för dig som vill hitta fler nycklar för att hitta styrkan i ditt undermedvetna.

Beskrivning

Vårt mål är att ge dig mer kraft och mod att förändra din livssituation till de mål du önskar nå.

Den största motståndaren som kan hindra dig att vara den du önskar och nå de mål du önskar är ingen annan än dig själv!

Varmt välkommen till vår pilotgrupp, som du finner här>> facebook.com/groups/151119748329288/

Vi planerar att inom kort öppna en ny workshop och studiecirkel för dig som är intresserad av att antingen bli eller lyssna in vad en Inspiratör gör med regelbundna öppna inbjudningar via våra grupper i sociala medier.

Tid på workshop: 5 tim.
Investering: 495kr
Starttid: Efter överenskommelse

Diskussionsuppgifter

Diskutera i grupp:
• Diagnos
o Konkret fakta
o Behov
o Förståelse

• Vilka känslor påverkar?
o Mina
o Motpart
o Omgivning

• Hur kan man hantera en situation?
o Bemötande
o Behov av hjälp
o Resurser

Alla kursdeltagare har även en framtida möjlighet att bli licenstagare och partners i vårt totalkoncept, där en fullvärdig paketlösning finns presenterad såsom marknadsföringssupport och kunskap om hur era tjänster ska synliggöras mot era tänka klienter.

Via våra samarbetspartners erbjuder vi verktyg för en hemsida som är anpassad för mobilhantering, där du kan uppdatera den direkt från din Iphone och androidmobil.
Du får även tillgång till landningssida, med autoresponders och färdig lösning för att samla dina prenumeranter och skapa professionella inspirationsbrev.

Fler fördelar som en av ”oss” kommer löpande att presenteras allt eftersom vi lanserar olika events, kurser och tjänster i egen regi eller via våra partners.

Vi erbjuder även lunchföreläsningar som peppar din personal, ofta till självkostnadspris! Boka idag!

Varmt välkommen till en annorlunda upplevelse!

Hälsar vi på Team
SundLivsstil.se
Anmälan & frågor om workshops via mail:info@sundlivsstil.se

Webinar & Workshops för dig som vill få tips om följande forum

YouTube- Hur du gör en film, Hur du använder filmen, Hur du lägger upp den på YouTube, Hur du skapar ett konto. Vilka inställningar som behövs.
Facebook- Hur du skapar en sida, Vilka inställningar du behöver, Var du hittar din mål grupp, Hur du når ut till dina nya kunder, Gratis marknadsföring på Facebook.
Twitter- Hur du använder twitter, Hur du bygger upp en kundkrets, Vad som går och inte går att göra på twitter, Hur man skriver på twitter, Hur du hittar folk att följa på twitter inom din egna bransch.

Linked in- Hur du bygger ett intressant nätverk omkring dig. Hur du hittar nya att nätverka med. Hur du hittar samarbets partners?

Pinterest- Hur du använder dig av dagens snabbaste växande sociala media. Vad Pinterest går ut på. Hur du lägger upp bilder, Hur du pinnar andras. Hur du kommenterar andras.

G+- Hur du nätverkar på G+ vilka funktioner G+ har som inte andra nätverk har. Hur du lägger in folk i kretsar, Hur du hittar andra att följa. Hur ditt företag kan dra nytta av att finnas på G+. Det finns en hel del andra Sociala Medier också beroende på i vilken bransch man är i.

En annan sak som är viktig då man arbetar med internet marknadsföring är E-post listan. Hur du på bästa sätt bygger upp en e-post lista, Hur du använder en autoresponder, Hur du skriver breven på bästa sätt, Hur du använder nyhetsbrev. Hur du säljer via din autoresponder.

Pilotgruppen

Nu är vi redo att starta upp fler pilotgrupper som  för hälsoinspiratörerna i Borås Stad.

Pilotgruppen ger dig som deltagare en möjlighet att pröva de verktyg som vi utvecklar för både dig som hälsoutvecklare och för dina kunder, både i form av digitala tjänster och nedladdningsbart material så som artiklar, podsändningar och videoinspelade miniföredrag.

Av dig önskas enbart att vi får uttömmande återkoppling på de delar du prövar på (och du väljer själv var, när och hur ofta du vill engagera dig). Feedback tas emot både i det diskussionsforum vi satt upp och givetvis även via vårt kontaktformulär. Vill du helst rita eller berätta så passa på att dyka på någon av de pilotgruppsträffar som vi kommer att anordna där vi presenterar senaste nytt och fångar upp era synpunkter och önskemål.


På bilden Tord Sand och Göran Golcher – temat ”Må som du vill – det är ditt val”

Vitsord som vi fått på vägen;

I mitt arbete som hälsoutvecklare ingår att genomföra centrala utbildningar för kommunens hälsoinspiratörer. Vårens första träff var på temat Energi och under rubriken ”Från bra till enastående – livsnycklar till ett glädjerikare liv” föreläste Tord Sand och Göran Golcher om hur vårt tankemönster och våra mentala föreställningar påverkar vår prestation och vår förhållningssätt. Det var en mycket uppskattad föreläsning där fakta och konkreta övningar tillhandahölls på ett lättfattligt sätt. Åhörarna fick en eftermiddag som utmanade deras personliga utveckling men också konkreta verktyg som de kan använda i sitt uppdrag som hälsoinspiratörer.

Som beställare är jag mycket nöjd med genomförandet och jag kunde själv känna hur de (Sand och Golcher) lyckades fånga deltagarnas intresse.  Jag har även fått god respons av mina hälsoinspiratörer i efterhand så jag kan med varm hand rekommendera upplägget vidare till andra företag/kommuner/organisationer.

Linnéa Nilsson

Hälsoutvecklare

Borås Stad   (Vitsordet är en kopia av det originalbrev vi fick av Linnéa Nilsson på Borås Stad)
#BoråsStad #SundLivsstil


Welcome to visit some of our open pages in social media;
facebook.com/groups/sundlivsstil/
facebook.com/SundLivsstil