Kommunikatörer

Tord Sand

En glad och passionerad entreprenör som alltid haft många järn i elden – redo att bidra till att skapa möjligheter, förmedla kontakter och bistå andra med att växa och utvecklas. Min passion är att inspirera och sprida glädje via detta intressenätverk i Sundlivsstil som ”föddes” i ett rent projektarbete, vilket handlar om att låta alla likasinnade, föreläsare, bloggare, coacher, hälsoinspiratörer m.fl. få ett forum att synas tillsammans.

Jag önskar alla framgång och att vi med gemensamma krafter kan skapa en förändring värt namnet, då vi alla vet att det finns så otroligt många som behöver inspiration därute.

Klicka gärna på mitt namn ovanför bilden uppe till vänster, så kan du läsa mina blogginlägg eller via denna länken >> www.sundlivsstil.se/category/tord-sand/

https://www.linkedin.com/in/tordsand/

Kommunikatör & Webredaktör samt utvecklare av dialog i viral media för ex; KayPollak.com & SundLivsstil.se & YouTube.
Jag är även aktiv och engagerad Google local guide med över 10 000.000 visningar av foton & referenser på Google maps!
Tidigare Kommunikatör / Sponsoransvarig för Hemgården ideell förening, styrelseledamot i Riksförbundet för Coacher och Föreläsare.
Numera marknadsstrateg & hustomte på www.hbc.nu

SundLivsstil.se är inget företag utan ett intressenätverk av likasinnade själar, skapat av genuint intresse för sina medmänniskors väl och ve.

Tina Thörner

Efter alla böcker jag läst om självcoaching och att coacha andra tog jag mig i kragen och utbildade mig till certifierad coach i Sverige. Det var en spännande resa och jag kände hur det jag läst fick bättre fotfäste och kom att bli invanda mönster i mitt liv.

Nina Jansdotter

Jag heter Nina Jansdotter och är beteendevetare, coach, författare, krönikör och föreläsare

Varmt välkommen!

-Nina

Birgitta Granström


Jag är livscoach, författare, föreläsare, entreprenör, reiki master m m. Bor och arbetar nu i San Diego i Södra Kalfornien.

De tre vackraste orden jag vet är Kreativitet, Passion och Frihet och mitt uppdrag i livet är att ge ‘kraft till förändring’. På min blogg hämtar du motivation, inspiration och coaching som bidrar till att du förser dig med framgångarna du behöver för att bli den vackraste versionen av dig själv.

Klicka på mitt namn ovanför fotot så kommer du till mina blogginlägg!

Varmt Välkommen!

-Birgitta

Heléne Nord

Utvecklingschef på Hälsoakademin Europa. Författare till ”Skapa en kärleksaffär till livet” och ”Livscoaching”. Certifierad Transaktionsanalytiker och psykodynamisk inriktning steg ett och är medlem av ICF. Executive Master of Service Management.

Ulla Sarja

Jag heter Ulla Sarja och är beteendevetare, inriktning kognitiv psykologi och psykoterapeut, inriktning psykoanalys. Jag är även handledare inom autismspektrum, distansutbildningspedagog och licensierad mindfulnesskonsult samt underkonsult hos ActiveEmployees. Jag tar emot patienter för samtal eller för att lära grunder i mindfulness i Göteborg och i vissa fall ger jag råd även via Skype och telefon. Som handledare för grupper kommer jag till er  arbetsplats

Välkommen!

-Ulla

Ulrika krantz

Mamma till Johan 10 år som är svårt autistisk, svårt utvecklingsstörd och hyperaktiv – men världens goaste kille!

Om du klickar på mitt namn ovanför bilden så kommer du till min blogg här på SundLivsstil.

Välkommen!

-Ulrika

Göran Golcher

Hej där! Du som vill få hjälp att ta ditt liv till nästa nivå, utveckla dig själv, sätta och nå nya livsmål eller bara vill få tillgång till fler verktyg i ditt arbete med dig själv, passa på att följa min blogg här på ”Sundis”.

Jag som skriver heter Göran Golcher, brinner för personlig utveckling och självförverkligande, samt är verksam som NLP-tränare och Meta-Coach med Borås som hemmabas och världen som arbetsfält.Tar emot klienter för samtalsterapi eller coaching både på min mottagning och på distans (via Skype, MSN, Google Chat, epost, telefon) och erbjuder en öppen träningsgrupp (NLP Studio) samt olika aktiviteter genom SundLivsstils härliga partnernätverk. Välkommen!