Inspiratörer

Kay Pollak

I drygt 20 år
har Kay Pollak föreläst för arbetslivet.
Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare.
Han talar om kraften i det personliga mötet,
om kommunikation och om mänsklig förändring och växande.
Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar
- se problem som möjligheter
- och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar.
https://www.facebook.com/kaypollakofficial

Jörgen Gustafsson

Som offentlig person får jag höra en del exempelvis att mitt ego är större än Globen. Men det stämmer inte. Jag bejakar visserligen mitt ego så mycket jag kan, allt annat vore oärligt. Men det gör också att jag lyckas peta i andra människors rädslor och det gillar de inte….”

Ovan skrivna ord är stycken ur min kommande boken om mitt liv som medium. Den beräknas finnas tillgänglig inom kort.
Mina offentliga inslag från TV är bland annat ”Förnimmelse av mord” och ”Det okända”, men jag är även ofta anlitad som föreläsare idag.

Jan Johansen

Har varit med i melodifestivalen tre gånger. Jan vann svenska Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig” och kom på en hedrande tredje plats i Dublin. Var tillbaka 2002 med ”Sista andetaget” som blev en riktig radiohit och med duetten (-03) med Pernilla Wahlgren, ”Let your spirit fly” som kom på andra plats. Jannes musikaliska karriär kan skrivas hur lång som helst.

En av sveriges mest folkkära artister som klarar allt ifrån hårdrock till ballader! Gör allt ifrån singbackjobb till gästartist till band/storband. Ständigt turnéaktuell.

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av Sveriges mest välrenommerade föreläsare inom områdena mental träning, coaching, vinnande ledarskap och motivation. Han hjälper OS-medaljörer och företag till nya stordåd.

-Michael

Babben Larsson

Jag hade bl a kvinnliga huvudrollen i ”Den stora Vreden” -88, spelade Konferenicieren i ”Cabaret” Länsteatern Gotland – 98 och Mrs Florence Foster Jenkins i ”Obesvarad kärlek” på Intiman 2009.

Ståuppkomik 1988-1998 + 2005- Håller även kurser i ståupp.

Föreläser om hälsa, stress och utbrändhet sedan 1994, och nu även synlig här på SundLivsstil.

- Babben

Mikael Andersson

Väldigt många i Sverige såg TV-dokumentären om Mikael Andersson och undrade hur det är möjligt…

Hur kan man, utan armar och ben, ta sig fram i livet på det sätt som Mikael gör? Varifrån kommer denna kraft att ta sig fram i livet? Varifrån kommer hans målinriktade attityd och detta smittande leende?

Brandon Bays

Brandon Bays tillhör vår tids mest dynamiska och djupt innovativa lärare inom mind/body-läkning. Hon är känd för sin värme, omtanke och spontana humor.

Sanna Ehdin

Sanna Ehdin är föreläsare och författare till tolv böcker som sålt totalt i 800 000 exemplar. Nio av böckerna finns översatta till andra språk (den senaste på persiska). Sanna har inspirerat mer än 100 000 människor vid över 450 föreläsningar om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar.

Martin Lidberg

Jag är idag certifierad fystränare och certifierad master i NLP coaching. Utöver mina utbildningar så har jag i mitt arbete stor nytta av mina tidigare erfarenheter inom idrotten där jag tränat och coachat både mig själv och andra i många år.

Zarah Öberg

är en av Sveriges främsta kost- och hälsoexperter, skriver för ett stort antal av Sveriges tidningar och är en flitigt anlitad talare och utbildare inom RAW FOOD, Sockerberoende, näringsfrågor, miljö, tillsatser, genmanipulering, kemikalier, detox/kemikaliebelastning, livsstilsförändringar och hur du blir pigg, frisk och stark på enkla sätt.

Debbi Doughty

Debbi Doughty-Your Certified Fitness Trainer
I am currently certified as a Fitness Trainer through ISSA (International Sports Science Association), a Group Exercise Instructor through B-Fit University (Bally’s Total Fitness), LifeStyle & Weight Management Specialist through NESTA (National Exercise and Sports Trainers Association), CPR and AED Certified through AHA (The American Heart Association), and recently certified in AthleKinetix (through AthleKinetix) and Pilates Intermediate through NETA (National Exercise Trainers Association).

Debbie

Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget, Örgryte Fotboll och som ordförande i Riksförbundet för mentala tränare.
I januari 2010 utnämndes Olof till Årets Föreläsare 2009 av SAJ Förmedlingsbyrå och i höst har Olof debuterat som författare med boken ”Det blir alltid som man tänkt sig”
Läs mer >> Klicka på mitt namn ovanför mitt foto så kommer du vidare!

Foto: Eva Quirbach

Teresa M Rask

Teresa är civilekonom, föreläsare, inspiratör och rådgivare i humant ledarskap. Trots att Teresa är civilekonom i botten pratar hon inte särskilt mycket om siffror, utan är mer inne på hjärna, visdom och hjärta. När hon talar om kommunikation, relationer och ledarskap poängterar hon att vi är våra egna dirigenter och styr över våra egna tankar, känslor och beteenden.

Per Ingvar Kopp

Per-Ingvar är en mycket framstående kiropraktor, och med väldigt goda resultat på områden där andra inte lyckats så kan vi inom SundLivsstil varmt rekommendera hans behandlingar.
Praktiken finns i Borås och Alingsås.

Tel: 033-104047

Sune Johansson

Vi är glada för att kunna ge våra läsare råd från Sune som har lång erfarenhet inom sjukgymnastik, och är anlitad av elitlag såsom Elfsborgs fotbollsklubb då de kräver de absolut bästa specialisterna för att hålla skadorna nere till ett minimum.

Tel: 033-141313 – Frisk i Praktiken – Allégatan 39 – 50332 Borås

Lovisa Ryding

Tränande biomedicinsk analytiker och PT samt sjungande mamma som kämpar med att hålla kropp, själ och liv i toppform.

Läs mer om mig och mina blogginlägg, bara klicka på mitt namn ovan bilden!

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson


Lasse blev känd som, brandmannen som kom igen. Efter en fruktansvärd gasexplosion i samband med ett larm kunde han, efter 2 års operation och träning, återgå till utryckningstjänst. Men han skulle inte stanna där så värst länge, utan intresset för andlig/mental/fysisk styrka började intressera honom. Lasse började studera och samarbeta med den mental träningens grundare Dr Uneståhl samt Firo modellens grundare Will Schutz. Han började redan i början av 80-talet att föreläsa om motivationspsykologi, grupputveckling, resilience, men också på senare år om andlig kraft och esoterik.

Malin Hammar

Malin Hammar


Malin kom hem till Sverige på hösten 2009 efter att ha bott utomlands i 30 år där hon har arbetat som försäljnings och marknadschef inom den fem stjärniga hotell branschen över hela världen. Hon har bott i 11 länder och talar sex språk, varav hon kan föreläsa på fem. Hon har sex motiverande och inspirerande föreläsningar. För mer information gå till www.hmci.se

Christian Wass

Christian Wass


När jag var 20 år gammal hade jag en ganska klar bild över hur livet skulle se ut. Jag skulle plugga till civilekonom och skaffa mig ett välavlönat jobb inom finansbranschen. Familj skulle jag definitivt ha efter att ha lekt rommen av mig några år. Ett stort fint hus i något trevligt område stod också på agendan. Ett olyckligt dyk från en badbrygga gjorde mig förlamad från bröstet och nedåt, samt delvis i armarna. När jag började föreläsa på heltid 2008, fick jag en omedelbar och stark bekräftelse på att många av de lärdomar jag gjort under min förändringsresa var applicerbara i de flestas vardag. Att jag satte fingret på viktiga och mellanmänskliga faktorer som ibland glöms bort men som är oerhört centrala i allas våra liv. Både i arbetslivet och privat.

Anna Gren

Anna Gren


Antar jag en uppgift så gör jag det till 100%. Jag strävar alltid efter att lära mig mer och hela tiden utvecklas för att kunna ge mina klienter så mycket som möjligt. Det är också tjusningen med mitt yrke att man aldrig blir fullärd. Men för att närma mig det så vidareutbildar jag mig kontinuerligt. Jag har insett att kunskap inom träning, kost och hälsa är oerhört viktigt för ett bättre liv och ett ökat välbefinnande.  (Klicka på mitt namn ovanför mitt porträttfoto, så får du läsa mer om mig)

Göran Olaison

Göran Olaison


Dr. Göran Olaison/ Spec. Allm. Medicin – Akupunktör & Antroposofisk läkare

Akupunktur är en vetenskapligt belagd behandlingsform och jämställd med annan behandling i den traditionella medicinen. Behandlingsformen gör inte ont, och Göran Olaison har väldigt goda resultat där andra behandlingar misslyckats. Värk i alla de former behandlas på mottagningen, i en trevlig atmosfär.

Göran använder mycket tunna nålar som går genom en hylsa, som man trycker mot huden.
Även spädbarnskolik kan botas med akupunktur, då sitter nålen i under bara ett par sekunder.

Tel: 033-135701 – Kellgrensgatan 28 – 50434 Borås

Annika Widén


I have been living in Italy for 29 years. I have two wonderful daughters who make me happy. I have a job that I love and a lot of friendly colleagues. In my freetime I teach English.
I´m also a author and you can find my new book here >> http://www.litenupplaga.se/1100

Booktrailer here >> http://youtu.be/Pd5s-jiotQQ