Inspiration

Här visas löpande  inspirationsvideos och bloggtexter från ambassadörer i vårt intressenätverk, alla med samma vision att vara i din tjänst för att du ska känna dig i din bästa version med glädje i fokus.

Allt gott till dig!

Tord Sand har delat en länk

Will send this to YOU  just so you can feel there always is one there for YOU!

Tord Sand har delat en länk

Rocka fett  – minska i vikt – slippa migrän och inflammationer – minska förkylningar – slippa diabetes och hjärtbesvär.

LCHF, Low Carb High Fat = lite kolhydrater och mer fett
#LCHF #LCHFMusli

Tord Sand Mats hälsoresa!

I mer än 30 år har min kropp varit förgiftad av för mycket glukos i blodomloppet. Resultatet av det är att jag varit ytterst inflammationskänslig och blivit förkyld bara någon tittat på mig. När man inte vet om något annat eller inte har erfarenhet av något annat liv så tror man på något sätt att man lever ett normalt liv.

Min värld har kretsat kring kronisk bronkit, prostatabesvär, kronisk värk, ledbesvär m.m. På senare år har dessa sjukdomar kompletterats med diabetes och hjärt-kärlbesvär. Min diabetes debuterade på allvar när jag försökte bota mina ständiga inflammationer med att pressa apelsiner varje morgon. C-vitamin är ju det bästa, det vet ju alla! Innan diabetesdebuten hade jag prediabetes i över 30 år utan att veta om det.

Jag började medicinera mot diabetes och hjärt-kärlbesvären. Enligt min läkare var jag nu inne i ”Naturalförloppet” som innebär att man bara blir sjukare och sjukare och till slut dör i någon hjärtsjukdom. Jag hade tur, av en slump gick jag på en av Annika Dahlqvists föreläsningar om LCHF, Low Carb High Fat. Alltså lite kolhydrater och mer fett.

Efter tre månader med den nya kosten var jag helt frisk från både diabetes och hjärtbesvär. Inga mediciner alls! Efter fyra månader släppte min kroniska värk i i axlar, nacke och rygg. Ledbesvären som jag haft i fingrar och tår var nu ett minne blott. Min sambo, Maggan, som solidariskt bytte till samma kost som mig, blev frisk från migrän och svår eksem som hon haft sedan tonåren. En ytterligare bonus var att jag gick ner 9 kilo i vikt.

Idag, nästan tre år senare, vill jag dela med mig av mina erfarenheter. Att bli frisk av mat är inget hokus pokus utan en följd av en naturlig kost som människan är designad för att äta. Jag är numera övertygad om att nästan alla inflammatoriska sjukdomar går att bota och framför allt förebygga genom en riktig kost. Vissa åldersförändringar som vi länge trott vara helt naturliga är inte det utan en följd av felaktig kost, inte ålder.

Jag har inte varit sjuk en enda dag sedan jag började med LCHF-kosten, inte ens en liten förkylning. Tidigare var detta legio var och varannan månad. Det är inte så konstigt att man brinner för detta och vill ge människor ett alternativ. Därför har vi startat LCHF matkasse.

Mats Lindgren är författare till boken ”Frisk av mat, LCHF från början”. Han visste inte att hans kropp varit inflammerad i över 30 år. När hans diabetes debuterade och läkarna förklarade att han hamnat i naturalförloppet så förstod han att nu är det dags för en förändring. Med en strikt LCHF-kost har Mats immunförsvar blivit så starkt att han inte ens varit förkyld på tre år. Tidigare var detta legio. Både Mats och Jenny håller föredrag och seminarium om LCHF-kosten och erbjuder sina tjänster såväl till myndigheter, företag och privatpersoner.

Tord Sand Dessa sjukdomar är alla orsakade av mikrovågsugnar, och du har förmodligen aldrig tänkt på det!

Mikrovågsugnar sänder ut elektromagnetiska vågor genom vår mat, de spänner molekylerna och får dem att röra sig, vibrera och värmer upp när de svarar på mikrovågsstrålning.

Det är en apparat som kallas Magnetron i mikrovågsugnen som producerar vågenergi. Denna vågenergi omvandlar polaritet molekyler från positiv till negativ. Denna polaritet förändras miljontals gånger per sekund i mikrovågsugnen.

En schweizisk studie ledd av biologen och mat forskaren Dr Hans Hertel identifierade effekterna av livsmedel uppvärmd i mikron. I åtta veckor bodde åtta personer i en kontrollerad miljö och åt råa livsmedel, konventionellt tillagade livsmedel och livsmedel värmda i mikron. Blodprover testades efter varje måltid. Mikrovärmd mat orsakade betydande förändringar i blodkemin.

Farorna av elektromagnetisk strålning (EMF)

Har du någonsin undrat varför mat ofta ojämnt uppvärmd när du tar ut det från mikrovågsugnen?

Detta händer eftersom att mikrovågor arbetar med de vattenmolekyler som är närvarande, och eftersom att inte alla områden av mat innehåller samma mängd vatten, blir värme ojämn.

En studie utförd vid Stanford University undersökte effekterna av att mikrovärma bröstmjölk. En av forskarna angav att mikrovärmd bröstmjölk, även på låg värme, kan förstöra några av de viktiga sjukdomsbekämpande förmågorna. De hävdade att förutom uppvärmning, fanns många andra störande förändringar i mjölken.

I början av 1991, utfördes en stämning mot ett Oklahoma sjukhus efter att en patient dog efter mottagande av blod som värmdes i en mikrovågsugn.

1976 förbjöd Ryssland mikrovågsugnar på grund av deras negativa inverkan på hälsa och välbefinnande.

Att äta mat gjord i en mikrovågsugn orsakar bestående hjärnskador genom elektriska impulser i hjärnan.
Att långsiktigt äta mat värmd i mikrovågsugn orsakar cancerceller att föröka sig i vårt blod.

Mineraler, vitaminer och näringsämnen i all mikrovärmd mat minskas eller ändras så att den mänskliga kroppen bara får lite eller inget nyttigt i sig. Mikrovärmd mat kan orsaka mag- och tarmcancer utväxter (tumörer). Detta kan förklara den snabba ökade frekvens av cancer i tjocktarmen i Amerika.

Oavbrutet intag av mikrovärmd mat orsakar immunsystembrister genom lymfkörtlarna.

Att äta mikrovärmd mat kan också orsaka minnesförlust, skada koncentrationen, ge känslomässig instabilitet och en försämring av intelligens.

Upptining av frysta frukter omvandlar dess glykosid och galaktosid till cancerframkallande ämnen. Extremt kort exponering av rå, kokt eller frysta grönsaker omvandlar dess växtalkaloider till cancerframkallande ämnen.

Sammanfattningsvis, det blir mer uppenbart att mikrovågor och mikrovågsugnar orsakar cancer och andra skadliga sjukdomar. De har makt att förstöra godheten i vår mat och försvaga våra kroppar.

Vi bör alla tänka på att permanent bli av med dem!

Se farorna mikrovågsugnen orsakar i videon nedan:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!
SundLivsstil Sundlivsstil Inspiration